Ковачевски го одби предлогот на Мицкоски за лидерска средба или дуел

На лидерската средба што се одржа во декември сите лидери на политички партии се сложија за потребата … Продолжи со читање Ковачевски го одби предлогот на Мицкоски за лидерска средба или дуел