Ковачевски: ЕСМ ќе обезбеди доволно струја во текот на зимата, а се подготвува да менаџира и со парното во Скопје

Доколку во текот на зимата има недостиг на енергија тогаш ќе увеземе, но тоа ќе бидат многу … Продолжи со читање Ковачевски: ЕСМ ќе обезбеди доволно струја во текот на зимата, а се подготвува да менаџира и со парното во Скопје