Ковачевски: Од ЕСМ се отворени за соработка со топланата „Скопје Север“

Тие имаат обезбедено дел од потребните ресурси за овој период од годината, а ние како компанија можеме … Продолжи со читање Ковачевски: Од ЕСМ се отворени за соработка со топланата „Скопје Север“