Ковачевски: Енергетската криза ќе се решава со домашно производство, но и со средства од државите од Блискиот Исток

Во ТЕЦ „Неготино“ утрово е ставен во функција првиот котел и тој веќе произведува електрична енергија со … Продолжи со читање Ковачевски: Енергетската криза ќе се решава со домашно производство, но и со средства од државите од Блискиот Исток