Ковачевски: Доста е чмаење 30 години, граѓаните очекуваат одлука за својата европска иднина

Ковачевски ги убедуваше пратениците дека уставните измени и членството во ЕУ можат да ѝ донесат само бенефит … Продолжи со читање Ковачевски: Доста е чмаење 30 години, граѓаните очекуваат одлука за својата европска иднина