Ковачевски: Доколку ВМРО-ДПМНЕ реши да не гласа за техничката влада, тогаш нејзините места треба да останат празни

Ковачевски го повика идниот мандатар Талат Џафери да направи влада во која министерските и дополнителните заменички министерски … Продолжи со читање Ковачевски: Доколку ВМРО-ДПМНЕ реши да не гласа за техничката влада, тогаш нејзините места треба да останат празни