Коцевски доби позитивно мислење да биде нов државен јавен обвинител, Фетаи и Раичевиќ не го поминаа филтерот

Предлогот на Советот со позитивно мислење за кандидатот оди до Владата, која потоа до Собранието предлага еден … Продолжи со читање Коцевски доби позитивно мислење да биде нов државен јавен обвинител, Фетаи и Раичевиќ не го поминаа филтерот