Костадиновска-Стојчевска: Ќе иницирам нова средба со Арсовска, Универзална сала мора да се доврши

Град Скопје е влезен во најтесниот круг за добитник за наградата Европска престолнина на културата за 2028 … Продолжи со читање Костадиновска-Стојчевска: Ќе иницирам нова средба со Арсовска, Универзална сала мора да се доврши