Косовскиот инспекторат предложи суспензија на директорот на полицијата на северот на Косово

Ова денеска го соопшти косовскиот полициски инспекторат откако еден ден претходно директорот на Регионалната полициска управа за … Продолжи со читање Косовскиот инспекторат предложи суспензија на директорот на полицијата на северот на Косово