Косовски аналитичари: Откако Вучиќ навести дека го прифаќа европскиот план, на потег е Курти

Според аналитичарот Астрит Гаши, Србија ќе го прифати секој план што не значи официјално признавање на Косово … Продолжи со читање Косовски аналитичари: Откако Вучиќ навести дека го прифаќа европскиот план, на потег е Курти