Косовската полиција нападната со огнено оружје во близина на границата со Србија

Косовската полиција е нападната денеска на пладне со огнено оружје, додека пуштала патролен чамец во езерото Газивода … Продолжи со читање Косовската полиција нападната со огнено оружје во близина на границата со Србија