Косово го обвини потпретседателот на Српска листа за организација и учество во нападот на косовската полиција

Косовскиот министер за внатрешни работи рече дека нападот на косовската полиција не бил ад хок, туку планиран … Продолжи со читање Косово го обвини потпретседателот на Српска листа за организација и учество во нападот на косовската полиција