Корисниците на парно греење во Скопје од утре ќе треба да потпишат нови договори со ЕСМ

Од утре корисниците на централното греење ќе треба да потпишат нови договори со ЕСМ Снабдување ДООЕЛ Скопје, … Продолжи со читање Корисниците на парно греење во Скопје од утре ќе треба да потпишат нови договори со ЕСМ