Копајте, живи сме: 12 рудари во Кина по една недела под земја испратија порака до спасувачите

Во пораката испишана со молив се вели дека четворица од рударите се повредени, а со останатите 10 … Продолжи со читање Копајте, живи сме: 12 рудари во Кина по една недела под земја испратија порака до спасувачите