Контраспин: Северна Македонија ја направи првата отстапка без Бугарија да возврати

Испраќањето дипломатска нота од Скопје до ОН, со објаснување дека краткото име – Северна Македонија, не имплицира … Продолжи со читање Контраспин: Северна Македонија ја направи првата отстапка без Бугарија да возврати