Консензуален претседател, спикер Албанец, а сега премиер Албанец… ДУИ со нова предизборна идеја

Пред стартот на кампањата за одложените избори, Али Ахмети влезе во кампања за избор на премиер по … Продолжи со читање Консензуален претседател, спикер Албанец, а сега премиер Албанец… ДУИ со нова предизборна идеја