Конгресот на СДСМ е прекинат на барање на општинските организации

Поради обемниот материјал на Извештајот кој опфаќа политички, оперативен и аналитички дел, општинските организации на СДСМ побараа … Продолжи со читање Конгресот на СДСМ е прекинат на барање на општинските организации