Конфедерацијата на слободни синдикати бара од инспекторите засилени „корона-контроли“ во фирмите

Инспекциските служби треба секојдневно да бидат на терен и со засилени контроли да постапуваат по однос на … Продолжи со читање Конфедерацијата на слободни синдикати бара од инспекторите засилени „корона-контроли“ во фирмите