Коневски му возврати на Мицкоски: Го допре дното, редно е да си одиш од ВМРО-ДПМНЕ

Поранешниот градоначалник на Аеродром, Ивица Коневски му одговор на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за прозивките и … Продолжи со читање Коневски му возврати на Мицкоски: Го допре дното, редно е да си одиш од ВМРО-ДПМНЕ