Комплетно кревање на рампите меѓу С Македонија, Албанија и Србија треба да биде наша заедничка цел, смета Ковачевски

Во своето обраќање на лидерскиот самит на „Отворен Балкан“ во Белград, премиерот Ковачевски кажа дека меѓу Северна … Продолжи со читање Комплетно кревање на рампите меѓу С Македонија, Албанија и Србија треба да биде наша заедничка цел, смета Ковачевски