Компаниите да бидат солидарни и да ги почитуваат одлуките за замрзнување на цените, да не биде кризата само на грбот на граѓаните, вели Бектеши

Очекувањата на министерот Крешник Бектеши се дека пред утрешното стапување во сила на замрзнатите цени на дел … Продолжи со читање Компаниите да бидат солидарни и да ги почитуваат одлуките за замрзнување на цените, да не биде кризата само на грбот на граѓаните, вели Бектеши