Комисија за употреба на имиња на личности даде негативна оцена за името на бугарскиот клуб во Битола ,,Иван Михајлов“: Тоа е провокација

Рокот до кој бугарските клубови „Ванчо Михајлов“ од Битола и „Цар Борис Трети“ од Охрид требаше да … Продолжи со читање Комисија за употреба на имиња на личности даде негативна оцена за името на бугарскиот клуб во Битола ,,Иван Михајлов“: Тоа е провокација