Кој сè ќе има член во работната група за изборни реформи: ВМРО-ДПМНЕ засега нема претставник, Правда очекува предлог

Од Министерството за правда велат дека најголемата опозициска партија на средба во Собранието покажала интерес за измени … Продолжи со читање Кој сè ќе има член во работната група за изборни реформи: ВМРО-ДПМНЕ засега нема претставник, Правда очекува предлог