Кој ќе ја наследи Меркел: Изборите се неизвесни, постизборните сојузи се уште понеизвесни

Се очекува главната борба да ја водат конзервативните демохристијани (ЦДУ и ЦСУ) и социјалдемократите (СПД), кои во … Продолжи со читање Кој ќе ја наследи Меркел: Изборите се неизвесни, постизборните сојузи се уште понеизвесни