Кој беше Пеле: Од сиромашно дете кое од чорап правело топка, до најдобар на векот

Пеле најголем дел од кариерата ја поминал во својот прв професионален клуб, Сантос. За да не избега … Продолжи со читање Кој беше Пеле: Од сиромашно дете кое од чорап правело топка, до најдобар на векот