Кои се новите претседатели на собраниските комисии

Љупчо Пренџов од ГРОМ и генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, ќе ги заменат поранешните спикер и … Продолжи со читање Кои се новите претседатели на собраниските комисии