Кои се хеликоптерите „ми-24“ што ќе летаат за Украина

Армиските „ми-24“, кои е извесно дека ќе заминат за Украина како нова воена донација, се познат тип … Продолжи со читање Кои се хеликоптерите „ми-24“ што ќе летаат за Украина