Коџабашев: Агнеза Поповска не увери дека институциите во Северна Македонија ќе го истражат случајот соо пукањето врз клубот „Цар Борис Трети“

Коџабашев рече дека бугарскиот министер за надворешни работи Николај Милков синоќа телефонски разговарал со неговиот македонски колега … Продолжи со читање Коџабашев: Агнеза Поповска не увери дека институциите во Северна Македонија ќе го истражат случајот соо пукањето врз клубот „Цар Борис Трети“