Коалициските партнери на СДСМ ја поддржаа претседателската кандидатура на Пендаровски

Партиите од коалицијата се очекува да ја потврдат заедничката согласност за поддршка на претседателската кандидатура на Пендаровски … Продолжи со читање Коалициските партнери на СДСМ ја поддржаа претседателската кандидатура на Пендаровски