Коалицијата на Борисов е прва со околу 50 000 гласа повеќе од таа на Петков, бугарски ЦИК ги обработи гласовите

Според резултатите од ЦИК, во новиот состав на бугарскиот парламент ќе има шест партии. Борисов со минимална … Продолжи со читање Коалицијата на Борисов е прва со околу 50 000 гласа повеќе од таа на Петков, бугарски ЦИК ги обработи гласовите