Клучната разлика од противкандидатите е што нема да зборувам, туку ќе работам – порача Деспотовски по поднесувањето на кандидатурата за лидер на СДСМ

Како една од програмските определби за кои ќе се залага Деспотовски доколку го добие лидерското место во … Продолжи со читање Клучната разлика од противкандидатите е што нема да зборувам, туку ќе работам – порача Деспотовски по поднесувањето на кандидатурата за лидер на СДСМ