Клубот во Благоевград е финансиран од приватни лица, а на бугарските институции е да откријат на кој начин е регистриран, вели Ковачевски

„Во Благоевград утре се отвора македонски клуб финансиран од приватни лица и кажав дека оние кои се … Продолжи со читање Клубот во Благоевград е финансиран од приватни лица, а на бугарските институции е да откријат на кој начин е регистриран, вели Ковачевски