Клисарова: Буџетот на Онкологија е ограничен и далеку помал од реалната потреба за набавка на терапија

„Во овој момент Клиниката има 1 907 170 009 денари. Со ваков буџет менаџирањето е полесно од … Продолжи со читање Клисарова: Буџетот на Онкологија е ограничен и далеку помал од реалната потреба за набавка на терапија