Клиниката „Жан Митрев“ доставува документација до инспекциските служби

Ги повикуваме медиумите и сите страни од интерес да се воздржат од превремено донесување заклучоци и изнесување … Продолжи со читање Клиниката „Жан Митрев“ доставува документација до инспекциските служби