Кина забрани влез за патници од Британија и Белгија, а бара тестови за Американците, Французите и Германците

Кина забрани влез за патници од Велика Британија и Белгија и воведе услов за тестирање на посетители … Продолжи со читање Кина забрани влез за патници од Британија и Белгија, а бара тестови за Американците, Французите и Германците