Кина: Војната во Украина ескалира и излегува од контрола

Кина уште еднаш ги отфрли тврдењата дека ѝ помага на Русија со вооружување Кина е многу загрижена … Продолжи со читање Кина: Војната во Украина ескалира и излегува од контрола