Кина урива рекорди: Регистрирани нови 17 909 случаи со коронавирус

Нема регистрирано нови смртни случаи, па така бројот на починати лица со ковид-19 останува 5 226, како … Продолжи со читање Кина урива рекорди: Регистрирани нови 17 909 случаи со коронавирус