Киев: Руската мобилизација е предвидлив потег што покажува оти војната не оди по планот на Москва

Давајќи ја првата реакција на претседателскиот кабинет на Украина на изјавата на Путин, советникот на украинскиот претседател … Продолжи со читање Киев: Руската мобилизација е предвидлив потег што покажува оти војната не оди по планот на Москва