Киев поднесе обвинение за воени злосторства против Кадиров

Службата за безбедност на Украина (СБУ) поднесе обвинение за воени злосторства против шефот на Чеченската Република, Рамзан … Продолжи со читање Киев поднесе обвинение за воени злосторства против Кадиров