КФОР: Приштина и Белград да преземат одговорност за настаните на северот на Косово

Двете страни треба да преземат целосна одговорност за она што се случи и да спречат каква било … Продолжи со читање КФОР: Приштина и Белград да преземат одговорност за настаните на северот на Косово