Ќе се отворат ли на лидерската средба лицитациите за уставни измени?

Потребата за отворање на Уставот за вметнување на Бугарите и другите народи веќе ги отвори апетитите на … Продолжи со читање Ќе се отворат ли на лидерската средба лицитациите за уставни измени?