Ќе поскапи вадењето пасош, лична карта и возачка дозвола

Промената на цените се прави поради зголемените набавни цени на увезени обрасци, зголемени трошоци за одржување на … Продолжи со читање Ќе поскапи вадењето пасош, лична карта и возачка дозвола