Ќе испрати ли С Македонија, по 2,5 години, амбасадор во САД? Фрчкоски веќе ги пакува куферите

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ жестоко реагираше на најавите дека познатиот универзитетски професор и некогашен шеф на дипломатијата заминува во … Продолжи со читање Ќе испрати ли С Македонија, по 2,5 години, амбасадор во САД? Фрчкоски веќе ги пакува куферите