Ќе имаме поевтин роаминг со ЕУ: Утре на самитот во Тирана треба да се потпише декларација

Земјите од Западен Балкан меѓусебе го укинаа роамингот во јули 2021 година, а со намалување на цените … Продолжи со читање Ќе имаме поевтин роаминг со ЕУ: Утре на самитот во Тирана треба да се потпише декларација