Ќе има нови протести ако не се прифатат нашите барања, велат родителите по средбата во Влада

Добивме ветување дека нашите барања ќе се најдат на владина седница, во спротивно ќе излеземе пак на … Продолжи со читање Ќе има нови протести ако не се прифатат нашите барања, велат родителите по средбата во Влада