Ќе има ли пиши-бриши со предлогот Абази да стане член на Управниот одбор на Академијата за судии и обвинители?

Новиот шеф на ОЈО ГОКК во неговиот досега единствен јавен настап, потврди дека неговата сопруга ги завршува … Продолжи со читање Ќе има ли пиши-бриши со предлогот Абази да стане член на Управниот одбор на Академијата за судии и обвинители?