Ќе има ли мнозинство за избор на Зибери за омбудсман?

Позицијата народен правобранител е испразнета подолго од еден месец, откако Иџет Мемети, неколку дена пред истекот на … Продолжи со читање Ќе има ли мнозинство за избор на Зибери за омбудсман?