Ќе го урнат ли СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ првото вето на Пендаровски откако тој го поткопа законот за неуривање на дивоградбите?!

Сега Собранието има рок од триесетина дена за да го донесе повторно Законот за легализација не бесправно … Продолжи со читање Ќе го урнат ли СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ првото вето на Пендаровски откако тој го поткопа законот за неуривање на дивоградбите?!