Ќе добие ли Миле Јанакиески амин од Кривичен – притворите за разни предмети да му се спојат и пребијат од казната за „Титаник“

Јанакиески од вчера има правосилна пресуда според која треба да одлежи три и пол години затвор, но … Продолжи со читање Ќе добие ли Миле Јанакиески амин од Кривичен – притворите за разни предмети да му се спојат и пребијат од казната за „Титаник“