Ќе бидат ли избрани конечно нови совети на МРТ и на АВМУ? На последниот оглас се пријавиле околу 60 кандидати

Голем дел од досегашните членови на советите на јавниот сервис и на Агенцијата, на кои во неколку … Продолжи со читање Ќе бидат ли избрани конечно нови совети на МРТ и на АВМУ? На последниот оглас се пријавиле околу 60 кандидати